ANASAYFA / ESBAŞ Uzay Kampı ve Model Fabrika-Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi

ESBAŞ Uzay Kampı ve Model Fabrika-Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi

Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KOSBİMTAL) öğrencileri rehber öğretmenleri eşliğinde, 08.02.2022 tarihinde İzmir Gaziemir’de bulunan ESBAŞ Uzay Kampı ve Model Fabrika-Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi tesislerini ziyaret etti. Öğrencilere, yaptıkları bu ziyaretler sırasında tesislerin faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Model Fabrika-Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezine yapılan ziyarete, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, Yönetim Kurulu Başkanı Kâmil PORSUK ve İdari İşler Şube Müdürü Okan BALCIOĞLU; EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve GÖKÇÜOĞLU Makine San. ve Tic. A.Ş. sahibi H. İbrahim GÖKÇÜOĞLU ile KOSBİMTAL Müdürü Dr. Haluk İŞLER de katıldı. Yapılan görüşmelerde, Model Fabrika-Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi ile KOSBİ ve KOSBİMTAL arasında iş birliği yapılması konusunda prensip anlaşmasına varıldı.