ANASAYFA / KAYIT-KABUL KOŞULLARI

Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü - Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 9. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınav puanları (LGS) esas alınarak, ön kayıt ve kesin kayıt usulüne göre yapılacaktır. Ön kayıt sürecini tamamlayan öğrenciler arasından puan üstünlüğüne göre kesin kayıt listesi oluşturulacaktır. Ön kayıt için öğrenciler, velileriyle birlikte okulumuza gelerek başvuruda bulunacaktır.

Ön Kayıt
•Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi Sınav (LGS) sonuçları açıklandıktan sonra, okulumuz kayıt kabul komisyonu tarafından belirlenen taban puan (350 puan-%25’lik dilim) ve kayıt takvimine göre, sınava giren öğrencilerin ön kayıtları yapılacaktır.

Kesin Kayıtlar:
Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2020-2021 eğitim öğretim yılında Anadolu Teknik Programına 72, Anadolu Meslek Programına 48 olmak üzere, toplam 120 öğrenci alınacaktır.