KOSBİFEST'2024
2024-05-17
KOSBİFEST'2024

17 Mayıs KOSBİFEST Bilim Şenliğimiz, Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türkmen, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erol Diren ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizin teşrifleriyle gerçekleşti.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı okulumuzda bilim şenliğimizle birlikte koro, geleneksel kule gösterisi, şiir dinletisi, öğrenci, öğretmen ve katılan firmaların workshoplarıyla, dikey tırmanış etkinliğiyle, mezunlar buluşmasıyla, Düşeş Müzik grubunun konseriyle ve So Line Organizasyonun parkur oyunlarıyla büyük bir coşkuyla dolu dolu kutladık. Bu büyük organizasyonda destek veren KOSBİ Yönetim Kuruluna, katılım gösteren tüm firmalara, emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

17 MAYIS GELENEKSEL BİLİM ŞENLİĞİMİZİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK !