ULUSLARARASI GENÇLİK ÖDÜLÜ TÜRKİYE - IntawardTR
2024-06-10
ULUSLARARASI GENÇLİK ÖDÜLÜ TÜRKİYE - IntawardTR
Uluslararası Gençlik Ödülü-Türkiye programına bu yıl 12 öğrencimizle katıldık. 5-7 Haziran 2024 tarihlerinde öğrencilerimizle Eskişehir’de önce Balmumu Heykel Müzesi, Cam Sanatları Müzesi ve ardından Osmangazi Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÇALIŞKAN’ın rehberliğinde ESOGÜ Zooloji Müzesini gezdik. Biyoçeşitlilik ve doğa, çevre farkındalığımızı geliştirdik.
Ugo Bronz kategoriye “Nirvana” ve “Vega”gruplarımız, MveK (Macera ve Keşif)
Yolculuklarını Meru Eğitim Organizasyon Hizmet Sağlayıcımız, öğretmenlerimiz denetiminde başarıyla tamamladı. Öğrencilerimiz, belki de hiç yaşayamayacakları kazanımları deneyimlediler.

Videomuzu izlemek için : https://youtu.be/6x5QyJ9zul4?si=OjZNK5EwbrFyPFf5
Uluslararası Gençlik Ödülü-Türkiye programına bu yıl 12 öğrencimizle katıldık. Bu zorlu yolculuğu tamamlayan öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.
INTAWARDTR_1

INTAWARDTR_2