KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL yaz stajı dönemimiz tamamlanmıştır.
2024-08-24
KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL yaz stajı dönemimiz tamamlanmıştır.

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL öğrencilerimiz, yaz döneminde Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesindeki firmalarımızda başarıyla verimli şekilde stajlarını tamamladılar. Organize sanayi bölgemizde yer alan firmalarımızın gençlerimize sunduğu değerli staj imkânları stajyerlerimizin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlamıştır. Geleceğin profesyonellerini yetiştirme yolunda göstermiş oldukları bu duyarlılık ve  iş birlikleri yalnızca stajyerlerimiz için değil, aynı zamanda ülkemizin ekonomik gelişimi ve nitelikli iş gücünün arttırılması adına da büyük bir önem taşımaktadır. Destekleri için teşekkür ederiz.

Yaz stajı dönemimizde öğrencilerimize destek olan tüm firmalara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

KOSBİ_5

KOSBİ_5