ERASMUS PROJEMİZ ÖĞRENCİ SEÇİM İLANI
2024-02-23
ERASMUS PROJEMİZ ÖĞRENCİ SEÇİM İLANI

İzmir İl MEM 2023 Dönemi Okul Eğitimi Akreditasyonu KA121 Konsorsiyum Ortağı Olduğumuz “EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİ YAKALA” başlıklı projemize dahil olacak katılımcı öğrencilerin seçim ilanıdır.

21-27 Nisan 2024 tarihlerinde Hareketliliği gerçekleştirilecek olan projemize katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linki kullanarak başvurmaları gerekmektedir. Projemizde katılımcı olarak başvurmak isteyen öğrencilerin özellikle web.2.0 araçlarını derslerinde kullanıyor olmaları ve yabancı dil yeterliliklerinin olması öncelikli tercih sebebi olacaktır.

Başvuru Linki: https://turnaportal.ua.gov.tr/giris

Başvuru Tarihi: 23/02/2024-01/03/2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Not: Öğrencilerimizin bu linke, e-devlet veli şifreleri ile giriş yapmaları gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra veli hesabı üzerinden öğrenci kendi bilgilerini kayıt ederek daha sonra kendi hesabı üzerinden  ilanlar sayfasına gelerek başvuru yapabilecektir. Daha önceden üyelik varsa başvuru için bilgilerin güncellenmesi yeterli olacaktır.