ERASMUS PROJEMİZ ÖĞRETMEN SEÇİM İLANI
2024-02-23
ERASMUS PROJEMİZ ÖĞRETMEN SEÇİM İLANI

İzmir İl MEM 2023 Dönemi Okul Eğitimi Akreditasyonu KA121 Konsorsiyum Ortağı Olduğumuz “EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİ YAKALA” başlıklı projemize dahil olacak katılımcı öğretmenlerin seçim ilanıdır.

21-27 Nisan 2024 tarihlerinde Hareketliliği gerçekleştirilecek olan projemize katılmak isteyen öğretmenlerimizin aşağıdaki linki kullanarak başvurmaları gerekmektedir. Projemize katılımcı olarak başvurmak isteyen öğretmenlerin özellikle web.2.0 araçları ( Lumi…vs.) ile öğretim materyali hazırlayabiliyor olmaları ve aynı zamanda  derslerinde kullanıyor olmaları öncelikli tercih sebebi olacaktır.

Başvuru Linki: https://turnaportal.ua.gov.tr/giris

Not: Öğretmenlerimizin bu linke e-devlet şifreleri ile giriş yapmaları gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra sisteme üye olup ilanlardan başvuru yapabileceklerdir. Daha önceden üyelik varsa başvuru için bilgilerin güncellenmesi yeterli olacaktır. Bu aşamada personel bilgilerinin girilmesi önemlidir.

Okul Proje Planlama ve Yönetim Komisyonu