Özel Kosbi Zülfü-Mevlüt Çelik MTAL -
2024-03-06
Özel Kosbi Zülfü-Mevlüt Çelik MTAL -

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Cengiz KOTAN ve Coğrafya Öğretmenimiz Serpil BAYDAR önderliğinde, disiplinler arası bir iş birliğiyle önemli bir farkındalık çalışmasına imza attılar. "İnsanın Doğaya Etkisi ve Çevre Bilinci" başlıklı bu özgün çalışmada, öğrencilerimiz çekimlerde ve seslendirmede etkili bir rol üstlenerek aktif bir katılım sağladılar.

Bu anlamlı iş birliği, sadece öğrencilerimizi değil, aynı zamanda toplumumuzun çevre bilinci konusundaki duyarlılığını da artırmayı hedefliyor. Doğanın kıymetini anlamak ve gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak adına yapılan bu çalışma, öğretmenlerimizin öncülüğünde bir örnek teşkil ediyor.

Çekilen videolar ve yapılan seslendirmelerle zenginleşen bu etkileyici proje, gençlerimizin yaratıcılığını ve sorumluluk duygusunu ön plana çıkartıyor. Çevre bilincinin önemini vurgulayan bu çalışma, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakma arzumuzun bir ifadesidir.

Eğitimde disiplinler arası iş birliği ve öğrenci katılımının öne çıktığı bu projeyi gerçekleştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, gençlerimize çevre bilinci aşılamada gösterdikleri özveriden dolayı minnettarlık duyuyoruz. Unutmayalım ki, küçük adımlar büyük değişimlere vesile olabilir.

Youtube videomuz : https://www.youtube.com/watch?v=JABH8cF1L8Y&t=195s