Okulumuzdaki teknik ve meslek bölümlerindeki teknik terimlerin Türkçe -İngilizce sözlüğü, İngilizce Öğretmenimiz Öznur Koparan tarafından hazırlanmaktadır. Tasarımı AMP 12/A sınıfı öğrencimiz Sarp Dağlı tarafından yapılan, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ulaş Demir tarafından derlenen sözlüğümüzün ilk bölümünü sizlerle paylaşıyoruz.

İzmir İl MEM 2023 Dönemi Okul Eğitimi Akreditasyonu KA121 Konsorsiyum Ortağı Olduğumuz “EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİ YAKALA” başlıklı projemize dahil olacak katılımcı öğrencilerin seçim ilanıdır.

İzmir İl MEM 2023 Dönemi Okul Eğitimi Akreditasyonu KA121 Konsorsiyum Ortağı Olduğumuz “EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE GELECEĞİ YAKALA” başlıklı projemize dahil olacak katılımcı öğretmenlerin seçim ilanıdır.