Okul ve Sanayi İşbirliği Buluşması
2023-11-08
Okul ve Sanayi İşbirliği Buluşması

Okulumuzda düzenlediğimiz "Okul Sanayi İş Birliği Buluşmasını" Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, Kemalpaşa Halk Eğitim Müdürü Cengiz Aktı ve Kemalpaşa bölge firma yetkililerinin katılımıyla  gerçekleştirdik. Buluşma programımız öğrencilerimizin canlı müzik eşliğinde kahvaltıyla başladı. Okul Müdürümüz Nuray Ardıç, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları Kalite Müdürü Emre Güldoğan ve Bilge Mesleki Yeterlilik Merkezi Yetkilisi İkram Taşdemir; konuşmalarında iş birlikli çalışmaya açık, nitelikli iş gücünü  arttırmaya yönelik yapılması planlananları paylaşırken firma yetkililerine, nitelikli iş gücünü oluşturmak adına mesleki eğitim kurs anketi uyguladık. Öğrencilerimizin hazırladığı "Mesleki Eğitimin Dünü Bugünü" dramatizasyonu ve atölyelerin tanıtılması ile verimli bir buluşma gerçekleştirdik.

Okulumuzda düzenlediğimiz "Okul Sanayi İş Birliği Buluşmasını" gerçekleştirdik.
okulsanayiisbirligi_1

okulsanayiisbirligi_2