Akademik Mentörlük Sistemi
Okulumuzda PDR servisi koordinatörlüğünde 12. Sınıf ATP grubu öğrencilerine yönelik akademik mentörlük sistemi uygulanmaktadır. 12. Sınıf ATP grubunda yer alan her öğrencinin bir akademik mentörü bulunmaktadır. Akademik mentörler öğrencilerin yıl boyunca ders başarı durumunu, YKS çalışmalarını, deneme sınavlarını ve akademik hedeflerine ulaşabilme durumlarını takip etmektedir. Ayrıca öğrencilerin velileriyle de belli aralıklarla görüşmeler sağlanmaktadır.  Mentör öğretmenlerden ve öğrencilerden alınan dönütler doğrultusunda 12. Sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarına yönelik grup rehberliği çalışmaları ve bireysel görüşmeler PDR servisi tarafından sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin başarıya ulaşabilmeleri adına öğretmen, öğrenci ve velilerin bir bütün olarak sürece katkı sağlamaları oldukça önemlidir. Bu bağlamda öğrencilerin akademik durumlarıyla ilgili aylık olarak velilere öğrencilerle ilgili bireysel raporlar sunulmaktadır.