Değerli öğrencilerimizin okulumuzdaki yıllarının mutlu, başarılı, uyumlu, huzur ve refah içinde geçirmesi bizim temel hedefimizdir. Yaşamımızın her döneminde hepimizin tartışıp paylaşmak isteyeceği birçok konu olabilmektedir. Biz Özel KOSBİ Zülfü-Mevlüt Çelik MTAL, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi olarak her zaman siz öğrencilerimizi dinlemeye ve birlikte çözüm yolları bulmaya hazırız. Bunun yanı sıra, hızla değişen ve gelişen toplumda karşınıza çıkabilecek, hayatınızı olumsuz etkileyebilecek sorunlarla baş edebilmeniz ve değişen çevrenize uyum gösterebilecek kimseler olarak ilerlediğiniz bu yolda, yolunuzu aydınlatabilmek için her zaman yanınızdayız.

Psikolojik danışman Emir Furkan SAYAR 10. Sınıf meslek programı öğrencileri, 11. Sınıf meslek programı öğrencileri ve 12. Sınıf teknik programı öğrencilerinin akademik, sosyal, psikolojik gelişimlerinin takibini yapmakta ve grup çalışmalarını yürütmektedir.

Uzman psikolojik danışman Kübra ÖZDEMİR tüm 9.sınıf öğrencileri ve 12. Sınıf meslek programı öğrencilerinin akademik, sosyal, psikolojik gelişimlerinin takibini yapmakta ve grup çalışmalarını yürütmektedir.

Psikolojik danışman Süleyman KILLI 10. Sınıf teknik programı öğrencileri, 11. Sınıf teknik programı öğrencilerinin akademik, sosyal, psikolojik gelişimlerinin takibini yapmakta ve grup çalışmalarını yürütmektedir.

Psikolojik danışma ve rehberlik servisinin tüm çalışmaları iş birliği içerisinde, gelişimsel özellikler dikkate alınarak ve birbiriyle bağlantılı olarak planlanmaktadır. Psikolojik danışmanların sınıf rehberlik çalışmalarını, öğrencileri takip etme ve grup çalışmalarını yürütme konusunda sınıf paylaşımı yapılmış olmasına karşın öğrencilerimiz dilediği psikolojik danışman ve rehber öğretmenden bireysel görüşme randevusu alabilmektedir.