Kurucu Temsilcimizin Mesajı

Kıymetli gençler,

Cumhuriyetin temel değerlerine saygılı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı, vatan sevgisine sahip, bilimin ışığında teknolojik gelişmelere hâkim, yeniliklere açık birer birey olmanız, siz gençlerimizden tek beklentimizdir. Hepinizin bu bilince sahip çıkacağına, özveriyle çabalayacağına ve okulumuzu mesleki eğitimde örnek seviyeye ulaştıracağına olan inancımız tamdır.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır, geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” Sizler, ışık saçan gençlerimiz, yarınlarımızın temeli ve mimarısınız. Biliyorum ki nitelikli mesleki eğitim üzerine kurulan bu temeller dünya piyasasında ülke ekonomimizin bağımsız ve güçlü bir konumda bulunmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle Organize Sanayi Bölgesi iş insanları olarak bizler, bu temeli güçlendirmek ve ileri teknolojiyi kullanabilen, sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen gençlerimize destek olmak amacıyla KOSBİ Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni kurduk. Bir kez daha okulumuzun açılması aşamasında yardımcı olan, her türlü desteği ileten tüm paydaşlarımıza Organize Sanayi Bölgemiz adına teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile sayın Ali Rıza Çelik’e destek ve katkılarını sunan kurumlarımıza, ilgili bakanlıklarımızın değerli bürokratlarına, İzmir Valiliğimize, Kemalpaşa Kaymakamlığımıza ve önemli katkılar sunan bölge iş insanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Organize Sanayi Bölgemiz adına siz gençlerimize yeni yılda başarı, sağlık ve mutluluk diliyor, hayallerinizin peşinden koştuğunuz bir yıl diliyorum.

Erol Diren

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı
Özel KOSBİ Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi