Okul Tanıtım Çalışmaları
Okulumuzun tanıtım çalışmaları okul PDR servisi ve okul tanıtım kulübüyle iş birliği içerisinde düzenlenmektedir. Yıl içinde okulumuzu ziyaret etmek isteyen birçok ortaokula yönelik okul tanıtım sunumu psikolojik danışman ve rehber öğretmenler tarafından gerçekleştirilmektedir. Sunum sonrasında ziyaretçi öğrencilerin okulumuzu gezip tanımalarında okulumuz öğrencileri görev almaktadır. Öğrencilerimizin ziyaretçi öğrencilerin okulu gezmelerinde görev almaları ve gezi esnasındaki sorumlulukları PDR servisi tarafından organize edilmektedir ve öğrencilerimizin gönüllülüğü gözetilerek süreç yürütülmektedir. Ortaokul ziyaretlerinin yanısıra PDR servisi okulumuzun il genelinde psikolojik danışman ve rehber öğretmenler tarafından daha iyi tanınması amacıyla rehberlik araştırma merkezleriyle iletişime geçip tanıtım çalışmaları planlamaktadır. Ayrıca çeşitli özel öğretim kurslarıyla da okulumuzu tanıtım çalışmaları düzenlenmektedir.