Kayıt Kabul

Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü - Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 9. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınav puanları (LGS) esas alınarak, ön kayıt ve kesin kayıt usulüne göre yapılacaktır. Ön kayıt sürecini tamamlayan öğrenciler arasından puan üstünlüğüne göre kesin kayıt listesi oluşturulacaktır. Ön kayıt için öğrenciler, velileriyle birlikte okulumuza gelerek başvuruda bulunacaktır.

Ön Kayıt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi Sınav (LGS) sonuçları açıklandıktan sonra sınava giren öğrencilerin ön kayıtları yüz yüze görüşmelerle yapılacaktır. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü - Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 9. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınav puanları (LGS) esas alınarak, ön kayıt ve kesin kayıt usulüne göre yapılacaktır. Ön kayıt sürecini tamamlayan öğrenciler arasından puan üstünlüğüne göre kesin kayıt listesi oluşturulacaktır. Ön kayıt için öğrenciler, velileriyle birlikte okulumuza gelerek başvuruda bulunacaktır.

Kesin Kayıtlar

Özel Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Zülfü-Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2024-2025 eğitim öğretim yılında Anadolu Teknik Programına ve Anadolu Meslek Programına toplam 125 öğrenci alınacaktır.