2024-01-17
"YADE" Projesi

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu  "YADE" Projesi için, okulumuz Felsefe ve Münazara Kulübü öğrencileri ile Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri başlattıkları yardım kampanyasını tamamladılar.Tüm okul öğrenci ve öğretmenlerinin destek verdiği kampanya neticesinde toplanan gıda maddeleri ve hijyenik ürünler, İzmir-Kahramanmaraş dayanışması anlayışıyla kulüp öğrencileri tarafından T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Bornova yerleşkesine teslim edildi.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu "YADE" Projesi için, okulumuz Felsefe ve Münazara Kulübü öğrencileri ile Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri başlattıkları yardım kampanyasını tamamladılar.
yade_projesi_1

yade_projesi_2