2024-02-14
"Dünya Öykü Günü "nüz kutlu olsun.

2003 yılından beri kutlanan Dünya Öykü Günü'nü, okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin hazırladığı bir programla dopdolu  kutladık. Programımızda ülkemizin yedi bölgesinden derlenen türkülerin hikayesini paylaşarak hep birlikte türkülerimizi söyledik. Öğrencilerimizin mani atısmalarına yer vererek yaratıcılıklarını kültürel benliğimizin tohumlarıyla güçlendirdik. Programımıza masal anlatımları ile renk katan Sayın  Müdürümüz Nuray Ardıç ve kütüphane sorumlumuz Elif Karabacak'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2003 yılından beri kutlanan Dünya Öykü Günü'nü, okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin hazırladığı bir programla dopdolu kutladık. Programımızda ülkemizin yedi bölgesinden derlenen türkülerin hikayesini paylaşarak hep birlikte türkülerimizi söyledik.
dünya_öykü_günü_1

dünya_öykü_günü_2