1. KOSBİMTAL Mesleki Eğitim Çalıştayı
2024-04-15
1. KOSBİMTAL Mesleki Eğitim Çalıştayı
Öğrencilerimizin kendilerini ifade etme, proje oluşturma ve sunum yapma gibi becerilerini geliştirmelerini sağlayacak bir alan oluşturmak amacıyla 1. KOSBİMTAL Mesleki Eğitim Çalıştayını gerçekleştirdik.

Birçok farklı başlığın tartışıldığı çalıştay sürecinde elde edilen raporlar ve belgeler, öğrenciler tarafından araştırmalarla düzenlendi. Çalıştay sonucunda farklı başlıklar üzerine çalışan öğrenci grupları, hazırladıkları raporlar ışığında sunumlarını okul müdürümüze, öğretmenlerimize, okul aile birliğine ve öğrencilerimize sundular.

Çalıştaya katılan öğrencilerimiz, kendilerini birçok farklı sosyal beceri alanında geliştirdikleri ve bu tip çalıştayların devamını yapmak istedikleri geri bildiriminde bulundular.
kosbimtal_çalıştay_1

kosbimtal_çalıştay_2