2023-12-15

Bilgi Yarışması

Okul Binası

Yarın kulüp saatinde “Cumhuriyet Kazanımları“ adlı bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışma  kulüp saatinde olmasına karşın, sınıf öğretmenleri nezaretinde, telefonlar dağıtılıp ders düzeninde yapılacaktır.

2023-11-07

Okul ve Sanayi İş Birliği Buluşmaları

Özel Kosbi Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kosbi'ye bağlı işletmelerin nitelikli iş gücü istihdamını artırmaya yönelik mesleki eğitim kursları hakkında bilgilendirme toplantısı

2023-11-03

Erdal Taşkın İmza ve Söyleşi

Özel Kosbi Zülfü Mevlüt Çelik MTAL Konferans Salonu

Yazar Erdal Taşkın'ın Kosbi Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti

2023-11-07

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Tanıtım Fuarı

Karşıyaka Gençlik Merkezi

Karşıyaka Rehberlik Araştırma Merkezi'nin organize ettiği Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Tanıtım Fuarında okulumuz da yer alacaktır. Öğretmenler ve farklı bölümlerden seçilen öğrencilerle birlikte endüstriyel otomasyon teknolojisi, elektrik elektronik teknolojisi, makine ve tasarım teknolojisi ve metal teknolojisi bölümlerinin tanıtılacağı fuar Karşıyaka'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecektir.